Top Menu

Exclusive at Luxury Baby!

your birthlist as Qr code

Scan de unieke Qr code en bekijk de geboortelijst op smartphones en tablet. U kan deze code zelfs op uw geboortekaartje plaatsen!

Een QR code is niets anders dan een geavanceerde barcode. QR code staat voor ‘Quick Response’ code. De gebruiker kan met een Qr code veel meer dan me een normale barcode. Zo kunnen wij bij het aanmaken van een QR code zeggen wat er moet gebeuren na het inscannen. Daarbij kan er in een QR code veel meer informatie opgeslagen worden dan een traditionele barcode.

Hoe werkt een QR code?

Iedereen met een smartphone of een tablet kan een programma downloaden waarmee ze een QR code kunnen scannen. Vele van deze programma’s zijn gratis en kunnen gemakkelijk gedownload worden. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is de camera van de smartphone of tablet te richten op de QR code om deze te scannen. Voor sommige mogelijkheden van de QR code is een actieve internetverbinding vereist.

Stap1
Open de Play Store of de App Store (via smartphone of tablet) en download een QR Code reader. Wij raden u ‘QR Droid’ voor Android en Quickmark voor de iPhone aan.

Stap2
Open de applicatie.

Stap 3
Hou de camera van uw telefoon vast zodat de QR code volledig in beeld is. De software registreert automatisch de inhoud van de QR code. De QR code wordt door de reader automatisch herkent en direct omgezet in leesbare tekens. U zal nu naar de Luxury Baby birthlist worden gestuurd.

Stap 4
U ziet nu de Birthlist op uw scherm!


QR code voor DEMO BIRTH LIST
Een URL (website/link) wordt direct geopend.

btt