Top Menu

Mother knows best when it comes to dressing up their precious little tots, ensuring they look stylish, classy and adorable. Designer Baby Clothes includes lines for baby boys and baby girl The most memorable and treasurable years for parents is their child’s very first years, ensure the new addition to the family looks adorable as can be in outfits that are stylish, suave and polished to save the embarrassment of later when keepsakes are relived.

WHAT WE OFFER

Dit is slechts een greep uit ons assortiment. Kom langs in de winkel om ons uitgebreide assortiment te zien.

Te voet naar de winkel, een weekendje weg of een sleepover bij oma …
Bij Luxurybaby kan u terecht voor een ruim assortiment aan buggy’s, kinderwagens, draagmanden, autostoelen, fietsstoelen en reisbedjes

Luxury Baby biedt u een ruim assortiment babykleding aan van 0 tot en met 2 jaar.
Van kruippakje tot pyjama, van babyslofjes tot een complete uitzet voor pasgeborenen bij ons vindt u het allemaal!

Luxurybaby biedt u een ruim assortiment babykamers en kinderkamers met bijpassende meubels, accessoires en decoratie aan.
U kan bij ons terecht voor mooi bedjes, een ruime kasten of een speels park.

Stijlvolle stoffen, opvallende prints, kleurrijke motieven…
Beddengoed, bedtextiel, slaapzakken…
Bij Luxurybaby bent u aan het juiste adres!

Natuurlijke, biologisch gecertificeerde huidverzorging voor baby’s van Little Butterfly London.
Deze producten zijn hypoallergeen en dermatologisch goedgekeurd voor de zeer gevoelige huid en bevatten alleen de beste biologische, natuurlijke ingrediënten.
Alle formules van Little Butterfly zijn geschikt voor pasgeboren en eczeem-gevoelige huid en zijn vrij van minerale oliën, paraffine, parabenen en andere schadelijke stoffen. Little Butterfly producten worden nooit getest op dieren en er worden geen ingrediënten gebruikt van fabrikanten die dierproeven uitvoeren.

Spelen is heel belangrijk voor de algemene ontwikkeling van een kind. Spelenderwijs wordt het handiger en leert het over zichzelf, anderen en de wereld rondom zich

Bij Luxurybaby kunt u terecht voor een ruim assortiment knuffels en ander leuk speelgoed.

Babyshower ideeën en tips voor een uniek event


Heeft u interesse om een Luxury Baby-Shower te geven of te krijgen? Kom gerust even langs, dan bespreken we de mogelijkheden. Nagenoeg alles is mogelijk en wij verzorgen het feest, indien gewenst, geheel op maat. Standaardafspraken zijn ook mogelijk.   We maken graag een gepersonaliseerde offerte voor u aan.

Wat is een babyshower?


Een babyshower is een fenomeen dat in Begië nog niet bij iedereen bekend is. Dat is erg jammer, want een babyshower is een uitgelezen kans om een aanstaande mama nog even in het zonnetje te zetten.

Babyshower overgewaaid uit de USA

De babyshower is van oorsprong een Amerikaanse traditie die steeds vaker in België voorkomt. Waarschijnlijk is de babyshower ontstaan om in moeilijke tijden de aanstaande ouders te ondersteunen met praktische spullen.

De zwangere dame in het zonnetje

Een babyshower wordt vóór de geboorte van de baby georganiseerd. Deze dag staat helemaal in het teken van de aanstaande mama. Het is een dag waar de ‘mom to be’ nog even lekker verwend en in het zonnetje gezet wordt door haar naasten. Veelal wordt het georganiseerd door familie en/of vriendinnen. Meestal zijn er deze dag alleen vrouwen aanwezig, al komt steeds vaker voor dat de partner er ook bij aanwezig is.

De babyshower als surprise

De dag staat in het teken van herinneringen ophalen, samen aan verschillende activiteiten deelnemen, lekker eten en drinken en vooral een heel hoog ‘fun’ gehalte. De babyshower is vaak een verrassing voor de aanstaande moeder. Het is dus uitermate belangrijk dat niemand zijn mond voorbij praat en dat iedereen op tijd aanwezig is, zodat het tot het laatste moment ook echt een verrassing blijft.

Wanneer

Een babyshower wordt meestal tussen week 32 en 36 van de zwangerschap georganiseerd. De aanstaande mama is dan nog redelijk mobiel en de kans dat de baby zichzelf al heeft aangekondigd is nog niet zo groot.

Een afspraak maken

First Name (required)

Last Name (required)

Prefered method of contact
E-mailPhone

Email address (required)

Phone

Preferred Date

Preferred Time

Your Message

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

btt